O husách a sponzoringu

Listopad, 10.11.2020 09:35

Za tištený obsah se platí, ten online je zdarma. V tuzemsku zažitá zvyklost, stejně jako že, k pečené huse se nejlépe hodí Svatomartinské víno. Pokud se nechcete do konce života trápit provinilým pocitem, že ta husa položila svůj život nadarmo, nedávejte si k ní nedospělý Modrý Portugal 2020. Zalovte ve své vinotéce a vytáhněte něco slavnostnějšího. No a jestli chcete přispět k dalšímu rozvoji a obsahu tohoto blogu, můžete tak od minulého týdne učinit prostřednictvím občasných či pravidelných darů. Prvních pár dárců se mezi vámi již našlo a tímto jim posílám velké díky!

unnamed

Stejně jako se Svatomartinská husa peče kliďánko čtyři až šest hodin, i psaní blogu žere čas. Nevím, jak rychle to ze sebe chrlí Honza Čeřovský, s jakou kadencí padají písmenka z takového Jamieho Gooda, ale já většinou nad každým ze zdejších textů trávím několik hodin. Samozřejmě v závislosti na velikosti husy, teda vlastně konkrétním tématu, rozsahu a složitosti.

Už jsem se tu o tom v minulosti zmiňoval, tento blog mi změnil život. Zintenzivnil mou lásku k vínu, umožnil mi potkat spoustu zajímavých lidí, ochutnat nekonečnou řádku skvělých vín a v neposlední řadě vyměnit kariéru v PR za práci s vínem. Každopádně kdyby to bylo možné, věnoval bych se psaní tohoto blogu klidně na HPP.

Minimálně jako plán na důchod to zní dobře:) Každopádně v tomto případě je potřeba dočkat času jako husa klasu. Pokud máte tento blog rádi, občas si na něm něco zajímavého přečtete, je pro vás nedej bože třeba i inspirací, zdrojem nových informací, můžete přispět či dokonce pravidelně přispívat na jeho budoucí obsah.

Jedinými limity tohoto blogu jsou totiž mé časové a finanční možnosti. S tím prvním lze aktuálně asi stěží jen něco dělat, s tím druhým teoreticky ano. Určitě bych chtěl častěji zpracovávat reportáže z návštěv vinařství na Moravě, ale také Rakousku, Německu nebo Slovensku, věnovat se významným degustačním akcím či festivalům vína. Ochutnávat více vín a vybírat pro vás jen ta nejzajímavější. Proto máte-li v tento blog a jeho autora důvěru, budu rád za jakoukoliv podporu.

Jak a kam přispět se dozvíte tu.

Na zdraví!

Mikuláš Duda

Okomentovat:

*

Loading...